Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu61g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g125kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g5kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Maitosuklaa 45g242kcal4.6g22.5g14.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 45g320kcal0.3g0.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g2007kcal31.2g212.6g114g3.4g
Valittu annoskoko247g1004kcal15.6g106.3g57g1.7g
Annoskoko puolitettuna124g502kcal7.8g53.2g28.5g0.9g
Arvot/100g100g406kcal6.3g43g23g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772