Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl13g44kcal0.3g0.4g4.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)125g75kcal4.3g5.6g4.4g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g25g16kcal0.9g0.1g6.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g19g75kcal0g18.8g0g0g
Mansikkahillo 63g142kcal0.4g33.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g725kcal11.8g122.4g30.6g1.2g
Valittu annoskoko247g363kcal5.9g61.2g15.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna124g181kcal3g30.6g7.7g0.3g
Arvot/100g100g147kcal2.4g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256958