Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g9g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl34g45kcal4.5g0.1g2.9g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g6.3g24kcal0g5.8g0.1g0g
Korppujauho 1.5g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g94g32kcal0.2g6.7g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g893kcal20.4g145.4g23.6g6.4g
Valittu annoskoko248g446kcal10.2g72.7g11.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna124g223kcal5.1g36.4g5.9g1.6g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068