Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl46g60kcal6g0.1g3.8g0g
Sokeri28g115kcal0g28.4g0g0g
Leivinjauhe1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl35g119kcal0.7g1.1g12.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki42g23kcal3.6g2.1g0.1g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Vadelma 67g28kcal0.7g2.7g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g893kcal26.6g112g34g6.6g
Valittu annoskoko247g447kcal13.3g56g17g3.3g
Annoskoko puolitettuna124g223kcal6.7g28g8.5g1.7g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.6g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168