Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 113g24kcal1.1g2.8g0.3g2.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper113g326kcal29.3g0g23.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1098kcal60.8g5.6g92.8g4.2g
Valittu annoskoko248g549kcal30.4g2.8g46.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g275kcal15.2g1.4g23.2g1.1g
Arvot/100g100g222kcal12.3g1.1g18.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672