Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 131g100kcal2.5g20.3g0.3g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g47g110kcal5.3g0.2g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g460kcal16.6g49.2g21.4g5.8g
Valittu annoskoko247g230kcal8.3g24.6g10.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna124g115kcal4.2g12.3g5.4g1.5g
Arvot/100g100g93kcal3.4g9.9g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682