Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Auringonkukansiemen 25g149kcal5.7g3.1g12.4g1.5g
Kurpitsansiemenet, kuivattu18g95kcal4.3g3.1g8g0.7g
Seesaminsiemen, kuorineen 7.5g51kcal2g0.5g4.3g0.9g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1349kcal47.2g164.8g53.2g15.2g
Valittu annoskoko248g674kcal23.6g82.4g26.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna124g337kcal11.8g41.2g13.3g3.8g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.3g10.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316