Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g83g50kcal1.2g10.8g0.1g0.7g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Ruokakerma Valio 5%52g31kcal0.6g1.5g2.6g0g
Oltermanni, perinteinen17g60kcal4.2g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g336kcal13.2g35.8g15.4g6g
Valittu annoskoko248g168kcal6.6g17.9g7.7g3g
Annoskoko puolitettuna124g84kcal3.3g9g3.9g1.5g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207