Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g188g329kcal35.7g0g20.7g0g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Lanttu 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g693kcal72.6g5.6g41.4g2.4g
Valittu annoskoko248g347kcal36.3g2.8g20.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna124g173kcal18.2g1.4g10.4g0.6g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.1g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718