Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Punajuuri 125g48kcal1.3g8.6g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g219kcal4.6g30.4g7.4g11.4g
Valittu annoskoko248g109kcal2.3g15.2g3.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna124g55kcal1.2g7.6g1.9g2.9g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.1g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937