Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 206g23kcal1.2g2.9g0.2g1.4g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g177kcal2.6g38.2g0.4g3g
Valittu annoskoko247g88kcal1.3g19.1g0.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna124g44kcal0.7g9.6g0.1g0.8g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041