Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g85g110kcal17.8g0g3.4g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g14g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)14g41kcal3.2g0.2g3g0g
Siitakesieni 14g3.7kcal0.3g0.4g0g0.5g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)19g35kcal0.3g0.3g3.7g0.8g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Maustekurkku14g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl42g144kcal0.8g1.3g14.8g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Voi 3.4g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g852kcal46.4g9.4g67.4g4.2g
Valittu annoskoko248g426kcal23.2g4.7g33.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g213kcal11.6g2.4g16.9g1.1g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236