Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 39g286kcal0.5g0.2g32g0g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai34g118kcal4g24g0.7g1g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Banaani, kuorittu 83g72kcal0.9g15.2g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1512kcal17.6g198g71.2g5g
Valittu annoskoko247g756kcal8.8g99g35.6g2.5g
Annoskoko puolitettuna124g378kcal4.4g49.5g17.8g1.3g
Arvot/100g100g306kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586