Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Munan keltuainen4.4g13kcal0.7g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g13g46kcal1.8g7g0.1g1.3g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g100g34kcal0.2g7.1g0.3g1.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g25g20kcal0.7g1g1.5g0g
Smetana19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1074kcal17.2g119g55.6g8.2g
Valittu annoskoko247g537kcal8.6g59.5g27.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna124g268kcal4.3g29.8g13.9g2.1g
Arvot/100g100g217kcal3.5g24.1g11.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946