Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys30g39kcal6g0g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pakaste vihanneksia63g25kcal1.9g3.4g0.6g1.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto25g70kcal4.7g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g316kcal26g10.4g19g4g
Valittu annoskoko248g158kcal13g5.2g9.5g2g
Annoskoko puolitettuna124g79kcal6.5g2.6g4.8g1g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298