Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl50g39kcal8.5g0g0.5g0g
Kampasimpukka, annos 30g50g43kcal8.4g1.2g0.4g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika, punainen21g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)46g19kcal0.5g3.3g0.2g0.6g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 25g26kcal0.9g4.5g0.3g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g357kcal43.6g22.2g9.2g4.6g
Valittu annoskoko248g179kcal21.8g11.1g4.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g89kcal10.9g5.6g2.3g1.2g
Arvot/100g100g72kcal8.8g4.5g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188