Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1669g641kcal16.7g115.2g3.3g41.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Hunaja 67g221kcal0.3g53.9g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)50g322kcal7.8g7.3g29.5g3.5g
Oliiviöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g334g1096kcal80.1g0g83.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g5033kcal218.4g384.8g267.2g101.8g
Valittu annoskoko2470g2517kcal109.2g192.4g133.6g50.9g
Annoskoko puolitettuna1235g1258kcal54.6g96.2g66.8g25.5g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756