Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g700g196kcal4.2g41.6g1.4g17.5g
Sipuli 700g212kcal8.7g33.6g1.4g11.9g
Vesi, vesijohtovesi 910g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4942g1977kcal79g150.4g109.2g58.8g
Valittu annoskoko2471g989kcal39.5g75.2g54.6g29.4g
Annoskoko puolitettuna1236g494kcal19.8g37.6g27.3g14.7g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135255