Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1166g291kcal15.2g49g2.3g0g
Tomaatti 839g191kcal4.7g29g2.5g11.7g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)233g140kcal2.3g10.5g9.3g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g233g445kcal55.9g4.7g23.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4942g2135kcal156.2g186.4g74.8g23.4g
Valittu annoskoko2471g1068kcal78.1g93.2g37.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna1236g534kcal39.1g46.6g18.7g5.9g
Arvot/100g100g43kcal3.2g3.8g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338545