Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200g172kcal6.2g8.8g12g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g340g69kcal2g12.9g1g4.8g
Oliivi kivetön musta rainbow100g180kcal0.6g5.7g17g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 200g757kcal55.8g0g60g0g
Muna, annos 60g240g210kcal18.1g2g14.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g10203kcal386g630.8g667.2g37g
Valittu annoskoko2472g5101kcal193g315.4g333.6g18.5g
Annoskoko puolitettuna1236g2551kcal96.5g157.7g166.8g9.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460