Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 521g170kcal3.2g29g1g13.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 160g121kcal3g24.7g0.3g1.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 534g206kcal0.9g43.6g0.5g8g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g35g58kcal6g7.4g0.4g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)267g427kcal7.2g7.2g40.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g13g49kcal0.1g11.2g0.4g0g
Basilika, tuore 2.7g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g2066kcal41g246.2g85.4g46.4g
Valittu annoskoko2472g1033kcal20.5g123.1g42.7g23.2g
Annoskoko puolitettuna1236g517kcal10.3g61.6g21.4g11.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548