Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1206g410kcal2.4g85.6g3.6g21.7g
Puolukka 362g140kcal1.6g24.6g1.8g9.4g
Voi 302g2187kcal3.6g1.2g245.1g0g
Mantelilastu (A la meira)302g1809kcal72.4g19.9g162.8g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 302g1225kcal9g292.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g11542kcal178g847.4g826.6g62.2g
Valittu annoskoko2472g5771kcal89g423.7g413.3g31.1g
Annoskoko puolitettuna1236g2886kcal44.5g211.9g206.7g15.6g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454