Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka601g1501kcal66.1g96.1g96.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g480g682kcal60g1.4g49.5g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Etikkapunajuuri 200g71kcal2g13.4g0.4g3.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g480g1585kcal9.6g12g168.1g0g
Ranskankerma, Milbona400g1165kcal9.2g12g120.1g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g10434kcal306.8g339.6g877.2g17.4g
Valittu annoskoko2472g5217kcal153.4g169.8g438.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna1236g2609kcal76.7g84.9g219.3g4.4g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388