Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow360g252kcal61.2g0g1.1g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g180g362kcal36.9g0.2g24.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g240g408kcal18.5g12.5g31.2g6.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g480g134kcal5.3g23g1.9g14.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g12g26kcal2g2g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g2365kcal247.8g75.4g118.8g42.4g
Valittu annoskoko2472g1183kcal123.9g37.7g59.4g21.2g
Annoskoko puolitettuna1236g591kcal62g18.9g29.7g10.6g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652