Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 300g309kcal10.3g53.9g3.2g8.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 165g207kcal18.1g0.4g14.9g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g599g360kcal22.2g43.7g12g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)147g529kcal8.1g111.6g5.1g8.1g
Korppujauho 63g230kcal6.6g47.1g0.6g3.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1990kcal227.7g0g119.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g7249kcal586g513.4g311.4g40.2g
Valittu annoskoko2472g3624kcal293g256.7g155.7g20.1g
Annoskoko puolitettuna1236g1812kcal146.5g128.4g77.9g10.1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676