Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g270g1568kcal59.1g53.7g136.6g0g
Leseseos (3 viljan)79g201kcal13.1g26.8g4.8g23.6g
Voi 112g816kcal1.3g0.4g91.4g0g
Valkuainen (100g)90g38kcal8.8g1.3g0.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 900g1757kcal168.1g0g121.4g0g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g337g945kcal8.4g11.8g94.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper157g457kcal40.9g0g33.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g12396kcal666.2g213g1016g55.8g
Valittu annoskoko2475g6198kcal333.1g106.5g508g27.9g
Annoskoko puolitettuna1238g3099kcal166.6g53.3g254g14g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179