Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g439g184kcal7g37.7g0.4g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g506g557kcal116.4g0g10.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g112g142kcal27.4g5.4g1.2g0g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.4g4.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Vesi787g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g2346kcal316.2g132.8g58.6g23g
Valittu annoskoko2475g1173kcal158.1g66.4g29.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna1238g586kcal79.1g33.2g14.7g5.8g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010