Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 800g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 300g1598kcal1g1.1g180g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Maapähkinä 140g795kcal35.8g18.5g60.2g22.1g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g40g136kcal4.8g24g1.1g4.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4952g12440kcal261g1516.2g560.4g128.4g
Valittu annoskoko2476g6220kcal130.5g758.1g280.2g64.2g
Annoskoko puolitettuna1238g3110kcal65.3g379.1g140.1g32.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739