Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g316kcal0g0g35.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu35g28kcal0.6g6.2g0.3g0.7g
Currytahna punainen70g183kcal1.5g6.4g16.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal3g6.1g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g94g90kcal3.9g15.9g0.2g4.6g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g936g1638kcal14g23.4g163.8g0g
Katkarapu 1264g864kcal182.5g0g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g6319kcal411.2g116.6g460.6g12.2g
Valittu annoskoko2478g3160kcal205.6g58.3g230.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna1239g1580kcal102.8g29.2g115.2g3.1g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666