Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.2kcal0.2g1g0.2g0.3g
Purjosipuli25g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g37g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P25g15kcal0.3g1.1g1g0.2g
Kiinankaali 20g4kcal0.3g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g90kcal3.4g11.8g3.2g3.6g
Valittu annoskoko248g45kcal1.7g5.9g1.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna124g23kcal0.9g3g0.8g0.9g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441