Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g129kcal4.4g26.2g0.8g1.1g
Maito, Kevyt19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3g4.6kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 120g54kcal0.2g11.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g927kcal17.2g142.2g30.6g6.6g
Valittu annoskoko248g464kcal8.6g71.1g15.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna124g232kcal4.3g35.6g7.7g1.7g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254