Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g147kcal0.2g0.2g16.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g134kcal4g27.4g0.5g1.4g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 20g17kcal0.6g0.9g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Oliivi kivetön musta rainbow10g18kcal0.1g0.6g1.7g0g
Katkarapu 40g28kcal5.8g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%40g64kcal1.1g1.1g6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 20g76kcal5.6g0g6g0g
Muna, annos 60g24g21kcal1.8g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g1024kcal38.8g63.4g67g3.8g
Valittu annoskoko248g512kcal19.4g31.7g33.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna124g256kcal9.7g15.9g16.8g1g
Arvot/100g100g207kcal7.8g12.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460