Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 63g119kcal10.8g3.5g6.8g0.3g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi31g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g58g20kcal0.6g3.9g0.3g0.8g
Becel juokseva, annos 10g2.3g16kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g63g206kcal7.5g40.6g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g828kcal43.8g99.6g28.2g13.4g
Valittu annoskoko248g414kcal21.9g49.8g14.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna124g207kcal11g24.9g7.1g3.4g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007