Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g75g185kcal13.5g0.4g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 68g51kcal1.3g10.5g0.1g0.7g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g605kcal31.2g24g22g2.2g
Valittu annoskoko248g302kcal15.6g12g11g1.1g
Annoskoko puolitettuna124g151kcal7.8g6g5.5g0.6g
Arvot/100g100g122kcal6.3g4.8g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205