Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Lehtiselleri 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow175g35kcal1.7g6.1g0.7g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g15g15kcal0.6g3.1g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g194kcal5.8g26.4g8g2g
Valittu annoskoko249g97kcal2.9g13.2g4g1g
Annoskoko puolitettuna124g49kcal1.5g6.6g2g0.5g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063