Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g88g149kcal7.9g7.4g9.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g99g59kcal1.5g12.8g0.1g0.9g
Keiju rypsiöljy (Raisio)2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%44g26kcal0.5g1.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g517kcal20.2g44.4g28.2g2.4g
Valittu annoskoko249g258kcal10.1g22.2g14.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna124g129kcal5.1g11.1g7.1g0.6g
Arvot/100g100g104kcal4.1g8.9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583