Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Punakaali 117g30kcal1.8g4.1g0.2g2.2g
Sipuli (käsittelemätön)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen80g28kcal0.2g6.6g0.1g1.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma15g47kcal0g10.8g0g0g
Punaviini 18g12kcal0.1g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g2.2g0.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g275kcal4.6g44.4g4g7.2g
Valittu annoskoko249g138kcal2.3g22.2g2g3.6g
Annoskoko puolitettuna124g69kcal1.2g11.1g1g1.8g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289