Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.3g2kcal0.3g0.2g0g2.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 22g66kcal3.9g0.3g5.5g0g
Pinaatti 55g7.3kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g807kcal62.6g2.8g61g6.6g
Valittu annoskoko249g404kcal31.3g1.4g30.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna124g202kcal15.7g0.7g15.3g1.7g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.6g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894