Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Rucola tuore (Italia), annos 15g22g4.8kcal0.6g0.4g0.1g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g66g127kcal12.5g0.1g8.5g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)110g66kcal1.1g4.9g4.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g538kcal30.2g13.6g39.4g3.6g
Valittu annoskoko249g269kcal15.1g6.8g19.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna124g135kcal7.6g3.4g9.9g0.9g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967