Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen146g48kcal4.8g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 58g200kcal5.9g40.7g0.7g2g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Sokeri 7.3g30kcal0g7.3g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g846kcal27.6g110.4g31.4g4g
Valittu annoskoko249g423kcal13.8g55.2g15.7g2g
Annoskoko puolitettuna124g212kcal6.9g27.6g7.9g1g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071