Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 131g36kcal1.6g5.3g0.3g2.8g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g18g5.4kcal0g1.7g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g176kcal3.4g36.4g0.6g5.6g
Valittu annoskoko249g88kcal1.7g18.2g0.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna124g44kcal0.9g9.1g0.2g1.4g
Arvot/100g100g35kcal0.7g7.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227