Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.5g4g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Soijapapu, keitetty, suolaton 113g201kcal18.2g8g9g8g
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g751kcal56g63g24.8g27.8g
Valittu annoskoko249g376kcal28g31.5g12.4g13.9g
Annoskoko puolitettuna124g188kcal14g15.8g6.2g7g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074