Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g34g44kcal6.8g0g2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g35g88kcal6.7g0g7.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g313kcal28.2g10g19.6g1.2g
Valittu annoskoko249g156kcal14.1g5g9.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna124g78kcal7.1g2.5g4.9g0.3g
Arvot/100g100g63kcal5.7g2g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929