Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g56g43kcal9g0.8g0.4g0.2g
Tomaattimurska 56g17kcal0.3g3g0.1g1.1g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 113g119kcal4.5g21.8g1g2g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g460kcal28.6g55.8g11.6g7.6g
Valittu annoskoko249g230kcal14.3g27.9g5.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna124g115kcal7.2g14g2.9g1.9g
Arvot/100g100g93kcal5.8g11.2g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240