Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g55g93kcal10.9g0g5.5g0g
Peruna, uusi 41g32kcal0.7g6.5g0.1g0.4g
Sipuli kuivattu 1.6g4.3kcal0.2g0.5g0g0.5g
Keittojuurekset, apetit31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.7g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g1.2g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g290kcal24.6g18.4g12.4g3.4g
Valittu annoskoko249g145kcal12.3g9.2g6.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna125g73kcal6.2g4.6g3.1g0.9g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125