Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado74g34kcal0.4g8.1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 69g23kcal1.4g3g0.1g1.8g
Parsa 58g9kcal0.7g0.7g0.1g0.9g
Ruokaöljy keskiarvo 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Hunaja 4.7g16kcal0g3.8g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g283kcal5.6g32g13.2g6g
Valittu annoskoko249g142kcal2.8g16g6.6g3g
Annoskoko puolitettuna124g71kcal1.4g8g3.3g1.5g
Arvot/100g100g57kcal1.1g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739