Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 27g7kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Purjosipuli 7.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Lanttu 5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)50g13kcal0.5g2.7g0g0.7g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijakastike 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g86kcal3.6g15g0.4g5.6g
Valittu annoskoko249g43kcal1.8g7.5g0.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna125g22kcal0.9g3.8g0.1g1.4g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823