Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 45g102kcal8.6g0g7.7g0g
Porkkanaraaste 200g41g11kcal0.2g2.2g0.1g1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g2.5g17kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)31g27kcal0.3g1.1g2.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g18g68kcal5.1g0.4g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g697kcal39.8g42.8g39.4g5.6g
Valittu annoskoko249g349kcal19.9g21.4g19.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna125g174kcal10g10.7g9.9g1.4g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260