Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 160g29kcal0.9g4g0.6g1.1g
Herkkusieni 480g76kcal10.1g1.4g1.6g7.2g
Paprika keltainen 192g58kcal1.8g9.8g0.4g3.8g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 640g224kcal29.6g12.5g1.9g16g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g48g34kcal3.8g3.9g1.7g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g48g106kcal0g25.9g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g16g53kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee768g791kcal177.4g0g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g2819kcal450.4g127.2g36g60.6g
Valittu annoskoko2480g1410kcal225.2g63.6g18g30.3g
Annoskoko puolitettuna1240g705kcal112.6g31.8g9g15.2g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369