Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g56g410kcal0.6g0.6g44.9g0g
Siirappi, tumma56g180kcal0.1g41.6g0g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Neilikka, annos 4g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai126g442kcal15.2g89.7g2.7g3.8g
Oivariini, 60 (100g)120g662kcal1.2g1.2g72.2g0g
Liivatelehti, gelatiini32g112kcal27.5g0g0g0g
Flora vispi 20%401g883kcal12g20.1g80.2g0g
Flora Vanilla 12%401g762kcal18.1g64.2g48.1g0g
Sokeri 136g554kcal0g136.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka24g96kcal0g23.8g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g482g1300kcal38.5g57.8g96.3g0g
Puolukka 482g187kcal2.1g32.7g2.4g12.5g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g11715kcal236g1054g698.2g32.6g
Valittu annoskoko2480g5858kcal118g527g349.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna1240g2929kcal59g263.5g174.6g8.2g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137